Acuvue

Mostrant els 5 resultats

Els lents de contacte Acuvue Oasys són d’un sol ús i quinzenals, fabricats per la companyia Johnson and Johnson per a clients exigents.

Lents de contacte Acuvue: Característiques

Acuvue Oasys es caracteritzen per una permeabilitat extraordinària de l’oxigen a la còrnia. El fabricant les recomana fins i tot per a ús en règim continu durant 7 dies i 6 nits, reemplaçant-les posteriorment per un altre parell (les lentillas usades d’aquesta manera no poden ser usades de nou). No obstant això, com sempre indiquem, aquesta manera d’ús ha de ser consultat primer i supervisat pel seu òptic optometrista.

Acuvue Oasys resulten una opció ideal per a aquells usuaris que pateixen sensació d’ulls secs o per a aquells que passen moltes hores enfront de l’ordinador o en ambients climatizados.

Tecnologia Hydraclear Plus: Acuvue

Lents de contacte Acuvue Oasys contenen el component Hydraclear Plus, el qual permet mantenir els lents de contacte humits el màxim possible durant tot el dia i redueix la creació de sediments albumínicos. Aquestes resulten molt apropiades per a ulls sensibles i per a ulls sotmesos a moltes hores de treball.

Els lents de contacte Acuvue són fabricats per Johnson & Johnson a partir de hidrogel de silicona. Aquests lents de contacte d’un sol ús compten amb el major nivell de protecció UV disponible i vénen en diferents tipus depenent de la condició que es desitja corregir i el temps d’ús desitjat.

Lents Diàries: Aquests lents de contacte s’usen nous diàriament i es rebutgen al final del dia. Vénen en presentacions de 30 lents i de 90 lents. En usar aquests lents de contacte no necessites comprar solució netejadora ni estoig per guardar les teves lents. A Xile els lents diaris de Acuvue són els 1 Day Acuvue Moist que corregeixen miopia i hipermetropía i els 1 DayAcuvue Moist Astigmatisme que corregeixen astigmatisme i miopia i hipermetropía.

Lents Quinzenals: Aquests lents de contacte es poden usar durant 15 i han de descartar-se en aquest termini després d’haver estat oberts. Aquests lents han de ser netejats totes les nits amb una solució multipropósito creada per a la neteja de lents de contacte. Aquests lents de contacte vénen en presentació de 6 lents per caixa pel que cada caixa hauria de durar màxim 3 mesos si s’usa solament per a un ull. Si una caixa de lents de contacte és usada en tots dos ulls (per que es té la mateixa graduació) aquesta ha de durar un màxim d’1 mese i mitjà. En lents de contacte Acuvue Quinzenals tenim Acuvue 2 i AcuvueOasys per a correcció de miopia o hipermetropía, Acuvue Oasys Astigmatisme per corregir astigmatisme.