Lentillas Baratas Cat està inscrita al registre mercantil amb el NIF PT29165527-2. Tots els nostres productes compleixen amb l’IVA imposat per l’estat portuguès. Lents de contacte un 6%.

Només treballem amb els proveïdors oficials de Portugal, no importem res. Els nostres productes estan sotmesos als controls europeus que estableixen les lleis, una garantia per defecte de fàbrica de dos anys i de quinze dies amb dret a devolució.

A la nostra botiga es pot pagar mitjançant Paypal, targeta o transferència bancària. Complint de manera satisfactòria, tots els requeriments en seguretat de pagament establerts pel Banc de Portugal.

Les seves dades bancàries mai seran emmagatzemades i quan pagui, només seran tramitats pel seu banc. La informació personal serà tractada amb la Llei de Protecció de Dades i com estableix, s’han de guardar només si ho consent i ningú podrà tenir accés als mateixos.

La seu es troba a Guarda, Rua Direita N30. 6360-010 Guarda

El seu correu electrònic: lentillasbaratascat@gmail.com

Amb telèfon: 965 063320

Recordar que les lents de contacte no es poden vendre sense abans realitzar una adaptació òptima. Nosaltres només som reposadors de caixes, mai substituirem la visita obligada a l’òptic / optometrista / oftalmòleg perquè no passi cap problema de salut ocular.

Totes les persones deuen realitzar-se una revisió ocular tots els anys. Abans de comprar en aquesta web, sempre cal consultar als professionals.