Biofinity

Mostrant els 3 resultats

Lents de contacte Biofinity mensuals de hidrogel de silicona del fabricador Cooper Vision. El seu material combina un alt contingut d’aigua i excel·lent permeabilitat a l’oxigen. La proporció balancejada del contingut d’aigua i permeabilitat a l’oxigen d’aquestes Lents de contacte fa que siguin adequades per a un ús continu.

Lents de contacte Biofinity: Propietats òptiques

Les lents de contacte Biofinity tenen una superfície frontal asférica, la qual cosa millora les propietats òptiques de la lent. Proveeix agudesa visual en condicions de llum baixa-mitjana i permet la correcció de nivells baixos d’astigmatisme i presbícia sense l’ús de cilindre. Les seves vores arrodonides incrementen la comoditat i redueixen la irritació i enrogiment de l’ull. El perfil de la part posterior de la lent ajuda a escampar la pressió a través de la superfície de l’ull per a una millor comoditat.

Com funcionen les lents de contacte Biofinity?

L’oxigen i altres metabòlits són capaços de passar a través de la lent gràcies al seu alt contingut d’aigua. Mentre més aigua contingui la lent, millor oxigen es permet a través d’ella. Aquesta transferència d’oxigen ocorre per mitjà de canals microscòpics en les lents.

Contingut d’aigua balancejat

L’exclusiva tecnologia “AQUAFORM Comfort Science “™ (també coneguda com l’agent hidratante Biofinity), utilitza un nou material de silicón que resulta en una permeabilitat a l’oxigen més eficient a través de la lent. Aquest material vincula components de hidrófilo (vinculant d’aigua) i silicón (repel·lent d’aigua) de manera que crea una superfície naturalment humida. El contingut d’aigua és equilibrat a través del volum sencer de la lent.

Resistència als dipòsits

El material de les lents de contacte Biofinity no conté ions (partícules carregades d’electricitat), per tant són capaces de resistir l’acumulació de dipòsits de proteïnes i lípids que deixen les llàgrimes naturals i factors ambientals externs.

Les lents de contacte Biofinity estan creades per a ús diari, encara que també són útils per dormir amb elles ocasionalment o per a l’ús estès. Aquest mètode d’ús ha de ser aprovat per un especialista ocular.

Quins avantatges tenen les lents de contacte Biofinity?

Biofinity utilitza la tecnologia Aquaform, una combinació de tecnologies que dóna com resultat una lent especialment còmoda i de gran rendiment. Aquest mètode permet que les lents mantinguin la humitat, assegurant així que no sofrirà sequedat ocular. El seu material té una gran capacitat per transmetre l’oxigen, augmentant la transpirabilidad i mantenint els ulls sans i nets.

Una altra de les seves característiques és la trucada “sota mòdul”. El que s’aconsegueix amb ella és una lent més flexible i lleugera. L’estructura molecular del material amb el qual es fabriquen ofereix una humectabilidad uniforme, això aconsegueix que la lent tingui una superfície suau i, especialment, natural.

Estan fabricades amb un material únic de hidrogel de silicona i podem donar-los un ús continuat de fins a 29 nits i 30 dies. Conèixer els beneficis dels lents de contacte Biofinity pot ajudar-te a orientar les teves preferències, però per triar les lentillas Biofinity adequades has de consultar prèviament amb un especialista.

El millor resultat d’utilitzar aquest tipus de lents de contacte s’aprecia en la qualitat de l’experiència. El seu disseny optimitzat amb vores arrodonides redueix la interacció conjuntival. El resultat final és una lent que amb prou feines es mou després de la parpella i un grau de confort màxim.

L’experimentada signatura Coopervision és l’encarregada de dissenyar les lents de contacte Biofinity. L’empresa nord-americana, una dels principals fabricants de lents a nivell mundial, sempre innova amb cada llançament d’aquesta marca. Tant és així, que la tecnologia que utilitzen és exclusiva dels seus productes. .

Lents de contacte Biofinity al millor preu:

En lentillasbaratas.cat trobaràs tots els models de Biofinity al millor preu possible. En cada model podràs consultar el descompte que els apliquem respecte al seu preu de venda habitual. Al costat de la qualitat del nostre servei, com a tenda online podem oferir-te les teves lents de contacte Biofinity a millor preu que en qualsevol òptica.