Color

Mostrant els 2 resultats

Les lents de contacte de colors canvien el color dels seus ulls, i estan disponibles amb i sense correcció (plànol). Aquest tipus de lents de contacte cosmètiques han de ser reemplaçades diària i mensualment i et permetran estar sempre a la moda. Estan disponibles en una àmplia gamma de colors tals com el blau, verd, gris, marró, negre, safir, aguamarina, i molts uns altres. A continuació trobes tota la nostra gamma de lents de contacte de colors a preus molt accessibles.

Consells per escollir les teves lents de contacte de colors.

Per descomptat, el més important és estar segur que tries unes lents de contacte del colors que li donin als teus ulls el to que estàs buscant. El truc per a això és assegurar-se que les lents de contacteque triïs estan dissenyades per realçar el teu color d’ulls natural o poden ajudar a canviar-ho de manera notòria.

Una vegada sàpigues què tipus de lents de contacte de colors necessites, llavors hauràs de descobrir el to que t’anirà millor. Si vols una transformació completa, llavors no has de preocupar-te de quin color li anirà millor al teu look natural, però si el que cerques és un canvi més subtil, potser vulguis tenir això en compte.

Si els teus ulls són clars i cerques aportar un toc de profunditat, encara que subtil, pots tenir en compte el teu color de pell o de pèl abans d’escollir un to concret. Algunes lents de colors, com FreshLook Colorblends o la gamma de colors naturals de SofLens, poden realçar el to dels teus ulls o aportar un lleuger canvi al teu color natural. Si tens ulls d’un to blau clar, per exemple, podries provar amb altres tons blaus, grisos o fins i tot alguns tons verds per aconseguir un canvi discret. Si vols un canvi més atrevit, prova amb lents de contacte opaques en tons que facin contrast amb la teva complexió. Per exemple, pots optar per un to marró fosc si tens pèl ros i tez clara.

Si, per contra, tens ulls foscos, pots suavitzar el seu impacte amb lents opaques en tons marrons clars. Si vols donar un canvi considerable al teu color d’ulls, et recomanem que consideris usar la gamma InnoColor, ja que ve en tons vius i divertits, perfectes per aconseguir un look més cridaner. A més, combinar un color de contrast, com el violeta o un verd viu, amb una pell fosca pot donar lloc a un look cridaner.

Hauràs d’acudir a la teva òptica per endavant, tant si cerques lents de contacte amb facultats correctivas com per a un ús merament estètic. D’aquesta manera, el teu òptic t’explicarà què lents de contacte de colors t’aniran millor perquè puguis triar la marca que millor et convé.

Si les lents de contacte de colors estan fabricades per una marca de confiança, no hi haurà necessitat de preocupar-se per la seguretat. En Lentillasbaratas.cat només oferim productes de fabricants de renom, com Johnson & Johnson i Alcon/*Ciba Vision. És molt important que segueixis sempre les guies o instruccions indicades pel fabricant, tant si ets un usuari primerizo com si uses lents de contacte des de fa molts anys.

Si és la primera vegada que uses lents de contacte, llavors et recomanem que segueixis aquests consells:

No comparteixis els teus lents de contacte: si tu i els teus amics aneu a disfressar-vos per a un esdeveniment, recorda no intercanviar lents de contacteper veure com et queden els diferents colors. Això podria provocar-te una infecció ocular i usar lents de contacte amb una prescripció incorrecta podria causar-te molèsties i cansament ocular.

Cuida els teus lents de contacte de colors:

Si uses lents de contacte diàries, recorda usar un parell nou cada dia. En acabar el dia, rebutja les usades abans d’anar-te a dormir i usa un nou parell l’endemà o la propera vegada que les usis.

Deixa d’usar lents de contacte de colors si se t’irriten els ulls. Malgrat que normalment no passada gens per tenir els ulls vermells i irritats, de vegades pot ser senyal d’una infecció ocular. Si les lents de contacte de colors et provoquen molèsties, lleva-te-les. A més, pots portar amb tu un parell d’ulleres per si de cas.
Experimenta i prova amb diversos estils. Les lents de colors ofereixen l’oportunitat de provar nous estils, però recorda provar-te-les en la teva òptica abans de posar-te-les!