Diàries

Mostrant els 2 resultats

Les lents de contacte diàries són la solució ideal pels qui desitgen alternar lents amb ulleres i sobretot per a aquells que busquen una lents d’un sol ús per aconseguir una sensació de frescor tots els dies. En lentillasbaratas.Cat, compra els teus lents de contacte diàries més barates i tria entre una àmplia gamma de marques i fabricadores.

Proposem diferents formats segons la freqüència amb la qual les utilitzes

  • Lents de contacte diàries 30 per als usuaris ocasionals
  • Lents diàries 90 per als usuaris freqüents
  • Formats econòmics 180 per a un ús quotidià

Com més gran el format, més estalviaràs dia a dia.

En Lentillasbaratas.Cat oferim una àmplia gamma de lents de contacte diàries, a preus realment avantatjosos: Dailies AquaComfort Plus, One-*Day Acuvue Moist, Soflens Daily Disposable, Dailies Total 1 i moltes més.

Una gran varietat de correccions estan a més disponibles en lents de contacte d’un sol ús d’ús diari, des de la “clàssica” miopia o hipermetropía, fins a lents de contacte diàries tóricas (per a l’astigmatisme) i multifocales (per la presbiopía). És possible trobar així mateix una gran varietat de lents de color diàries purament cosmètiques (amb correcció “plana”).

Visita la pàgina i fes-li un cop d’ull a la nostra oferta, totes les teves lents als millors preus.

Si utilitzes lents de contacte diàries i no les trobes al catàlegs, no dubtis a contactar amb el nostre servei d’atenció al client, estarem encantats de poder ajudar-te.

Lents de contacte diàries: Avantatges

– La higiene és un factor clau. Sabem que els ulls són òrgans delicats i per això hem de cuidar-los al màxim. Ja que no cal netejar les lents de contacte diàries, el seu nivell d’higiene és major. Les toquem menys i, encara que tenen menor durada, ens cuiden més enfront d’infeccions o al·lèrgies. Aquesta major higiene implica, per tant, major seguretat.
– Utilitat i benestar. Aquest tipus de lents no requereixen cures especials. La seva vida “efímera” ens permet major llibertat i menys dedicació per conservar-les en bon estat.
– Perfectes per a les persones més actives. Els esportistes i aquells que viatgen molt són els que més agraeixen aquest tipus de lents. L’activitat atrafegada implica oblits o riscos per als ulls. Per enfrontar-nos a aquests casos serà millor si nostres lents són diàries. A més aquest tipus ens permet combinar-les més fàcilment amb les ulleres segons l’ocasió que més ens convingui.
– En la varietat està el gust. Les lents de contacte diàries ens ofereixen solucions per a tot tipus de graduacions.

Inconvenients de triar lents de contacte diàries

• La qualitat és igual de bona. Anem a explicar-nos bé: per ser lents de contacte diàries no anem a trobar una qualitat millor. És a dir, els inconvenients comuns a totes les lents també estan inclosos en aquesta modalitat.
• Més inversió econòmica. Encara que les lents de contacte barates de LentillasBaratas.Cat li permeten un gran estalvi a la teva butxaca, l’opció diària implica un augment del preu.
• Si busques un ús perllongat hauràs d’optar per les lents mensuals. Si ets més de lents de contacte de llarga vida, les lents de contacte diàries no són el que estàs buscant. Perquè no es poden utilitzar en més d’una ocasió.
En definitiva, la decisió final és teva. Consulta amb la teva optometrista i posa’t en contacte amb nosaltres per resoldre tots els dubtes que puguis tenir. Com a especialistes, t’oferim tota la informació necessària per escollir la millor opció. I tu, entre lents de contacte diàries i mensuals, quins prefereixes?