Mensual

Mostrant els 3 resultats

Les lents de contacte mensuals són, a dia d’avui, les més comunes del mercat i són molt populars pel seu preu, àmplia selecció i fantàstiques qualitats ja que fins i tot quan ja és a punt de vèncer el seu ús, segueixen estant flexibles i resistents en contra de l’acumulació de residus.

Aquestes lents de contacte mensuals són ideals per a la correcció de la miopia, la hipermetropía i l’astigmatisme.

Normalment, te les has de llevar a la nit i ficar-les en un estoig amb líquid. El reemplaçament s’ha de fer després de 30 dies d’ús.

No obstant això, algunes d’elles com la marca Biofinity es poden usar contínuament durant el dia i la nit sense necessitat de netejar-les amb el líquid.

Hi ha una gran varietat de lents de contacte tant de hidrogel de silicona somo solament de hidrogel encara que totes són toves.

La varietat de lents de contacte mensuals al mercat és molt àmplia, però sens dubte les més recomanades són les lents de contacte de Hidrogel de Silicona, les quals ofereixen l’última tecnologia per garantir la seva salut ocular en el nostre catàleg ja disposem de lents de contacte mensuals de la nova generació de hidrogel de silicona que milloren increïblement l’experiència en l’ús de lents de contacte . Són lents de contacte d’ús diari i reemplaçament mensual.

Algunes lents de contacte mensuals es poden portar fins a set dies seguits sense llevar-les-hi.

Dormir amb lents de contacte que no estiguin aprovades per a aquest ús pot suposar diferents riscos per als ulls en impedir el pas de l’oxigen. Entre aquests riscos s’inclouen infeccions de la còrnia i neovascularització corneal, en la qual els gots sanguinis comencen a estendre’s cap a la part blanca de l’ull.

Durant el dia, l’oxigen arriba a la còrnia perquè tenim els ulls oberts. Les lents de contacte d’ús perllongat mensuals i d’altres tipus són normalment lents de hidrogel de silicona que tenen una gran permeabilitat a l’oxigen: permeten que passi una quantitat d’oxigen cinc vegades superior a la qual passa amb les lents de contacte estàndard.

Com sempre, haurà de parlar amb el seu especialista abans de canviar de lents de contacte o de començar a utilitzar-les.

Lents de contacte mensuals: Reemplaçament

Les lents de contacte mensuals poden resultar lleugerament més barates que les diàries posat que cal comprar menys lents. Es tiren una vegada transcorregut el mes en lloc de cada dia, per la qual cosa solament necessita 24 lents de contacte a l’any. Per als usuaris preocupats per l’ecologia, això també es tradueix en una quantitat menor de residus.

Comoditat

A més de que deixen passar més oxigen per mantenir els ulls nets i blancs, el material de hidrogel de silicona emprat en les lents de contacte mensuals també és més còmode. Els ulls respiren millor i romanen humits, un equilibri que s’aconsegueix gràcies a la millora de la tecnologia de les lents de contacte.

Lents de contacte mensuals, quinzenals o diàries: l’elecció és seva

Parli sempre amb el seu especialista abans de canviar de lents de contacte o de començar a utilitzar-les. L’especialista comprovarà que les lents de contacte estan graduades i adaptades als seus ulls, de manera que mantingui la vista i la salut ocular en perfectes condicions.

A l’hora de triar un programa d’ús per a les lents de contacte mensuals, l’elecció del programa mensual, quinzenal o diari depèn sovint de les preferències personals, però l’especialista pugues també orientar-li perquè triï la millor opció en funció del seu estil de vida. També vigilarà la seva visió durant l’adaptació al nou tipus de lents.