Progressives

Mostrant l'únic resultat

Les lents de contacte progressives permeten enfocar a diferents distàncies, facilitant el su ús a tota persona que necessiti utilitzar ulleres des de lluny i d’a prop.

Fins fa poc les ulleres progressives o multifocals eren l’única opció a l’hora de corregir diversos defectes de visió alhora sense haver de passar per la cirurgia i a els cingles que comporta. No obstant aixó, a els avanços a la tecnologia han permès crear lents de contacte progressives capaços de corregir gran varietat d’errors refractius en tan sol unes micres d’ample.

Què són els lents de contacte progressives

Les lents de contacte progressives incorporin, en una mateixa lent, diferents potències, per tant, en aquest sentit són similars als cristalls progressius usats en les ulleres de vista. Normalment inclouen 1 graduació per ver nítidament objectes molt propers, una altra per ver objectes a una distància mitjana i una tercera graduació per a objectes a més distància.

Este tipo de lents de contacte és molt usada per persones que sofreixen de presbícia o vista cansada, un problema de visió que sol apareixer amb l’edat i que implica que l’ull tingüi dificultats per enfocar objectes propers.

Encara que hi ha diverses formes d’aconseguir ficar diverses graduacions en una mateixa lent, el disseny més freqüent en els lents de contacte progressives són a els cercles concentrics. És a dir, imagina el Tauler d’1 joc de dards, cadascún dels cercles de l’a tauler te assignada una potència diferent, que corregirà en diferent grau la visió des de lluny i d’a prop.

L’altre disseny de lents de contacte progressives és el denominat asférico i s’assembla Molt a com funcionen els lents d’ulleres progressives. La lents te zones prop del centre de l’ull que mantenen la graduació d’a prop i des d’lluny, imitant el funcionament natural de l’ull.

Les lents de contacte bifocals o progressives tòriques tinença els zones de graduació d’a prop i des d’lluny ben separades, mentre que en els multifocals la transició és més gradual. Aixi, els lents de contacte bifocals tinença una zona inferior que corregeix la visió d’a prop, mentre que la resta de la lent corregeix la resta de rangs de visió.

Per que triar lents de contacte progressives o multifocals?

Si pateixes presbícia és important que prenguis mesurades per corregir-la. Els efectes de la presbícia s’agreugen a mesura que passa el temps, per la qual cosa si no a els corregeixes la teva vista empitjorarà i acabaràs forçant més a els teus ulls, produïnt-te molèsties i maldecaps.

Encara que els lents de contacte bifocals han estat molt utilitzades en el pasado per corregir AQUEST problema visual, ha no són tan populars a l’actualitat. De FET, és probable que et va seguir més Senzill TROBAR ulleres bifocals. No obstant aixó, si estàs Buscant una forma més còmoda d’tractar la presbícia, els lents de contacte multifocals podin ser la Millor Solució.

Consells per escollir lents de contacte multifocals

Si sofreixes de sequedat ocular, has de buscar lents de contacte amb alt contingut en aigua o que retinguin ben la Humitat. Una de les marques de lents de contacte multifocals més populars és 1 Day Acuvue Moist Multifocal, que empra la tecnologia LACREON® per retenir més Humitat entre l’ull i la lent, mantenint AIXÍ a els ulls més hidratats durante tot el dia.

També, és possible tenir astigmatisme i presbícia al mateix temps. En aquests casos, olla ser que necessitis utilitzar lents de contacte multifocals per a astigmatisme que et permetin corregir ambdues condiciones. Per Exemple, els lents de contacte Proclear Multifocal Toric proporcionin una visió clara i nítida durante 30 dies consecutius, ha que s’adapten a l’ull i ofereixen una gran comoditat.

Si habitualment utilitzes lents de contacte multifocals de la marca de la teva òptica i no els pots trobar línia, no tens de quina preocupar-te.